Intrebari comune despre Gestiune Sala

Notiuni generale

Gestiune Sala este o platforma cloud de management, marketing si gestiune pentru centre sportive.

Gestiune Sala este o platforma web. Asta inseamna ca nu trebuie sa instalezi nici un sofware si ca este compatibila cu toate sistemele de operare (Windows, Linux, MacOS, Android, IOS etc).

Instalarea solutiei Gestiune Sala este gratuita.

Plata solutiei Gestiune Sala se face prin transfer bancar sau securizat cu cardul direct in platforma, in sectiunea "Facturi"

Carduri de membru

Cardurile de membru pot fi comandate in avans si asociate la adaugarea abonatilor sau dupa adaugarea abonatilor, prin functia comanda card.

Cardurile de membru se platesc 100% in avans si se vor livra doar dupa confirmarea platii. Costurile de transport nu sunt incluse.

Cardul de membru poate fi refolosit doar daca abonatul caruia i-a fost asociat a fost sters sau i-a fost asociat un alt card de membru.

Nu. Cardurile de membru pot fi emise doar de noi din motive de securitate.

Securitate

Platforma Gestiune Sala foloseste cele mai noi tehnologii de securitate plus un certificat SSL de 128-biti pentru criptarea datelor - acelasi nivel de criptare este utilizat de majoritatea sistemelor bancare.

In cazul in care ai uitat parola o poti reseta oricand din pagina de autentificare folosind functia "Am uitat parola".

In cazul in care ai uitat parola si nu mai poti accesa contul de email, Contacteaza un reprezentant Gestiune Sala.

Alte intrebari

Platforma Gestiune Sala este compatibila cu orice device. Daca intampini o pana de curent, poti folosi un laptop sau o tableta.

Daca intampini o problema legata de conexiunea la internet, poti accesa platforma Gestiune Sala folosind un stick pentru internet sau alta solutie de internet mobil.

In general nu dezvoltam software la comanda. Totusi daca ai buget pentru o solutie la comanda, putem oricand sa discutam detaliile

NU. GestiuneSala este o platforma cloud si nu functioneaza ca un program clasic cu licenta.

Nu ai gasit raspuns la toate intrebarile tale?

Contacteaza-ne